domenica 2 aprile 2017

Albanian students and teachers of the ''State Gymnasium'', Tirana, Albania, 1926. Photo: M. Bali.


Albanian students and teachers of the ''State Gymnasium'', Tirana, Albania, 1926. Photo: M. Bali. source: "Tirana e Vjeter" by Gazmend Bakiu ///
Studentë dhe mësues shqiptarë të ''Gjimnazit të Shtetit'', Tiranë, Shqipëri, 1926. Foto: M. Bali. Burimi: "Tirana e Vjeter" nga Gazmend Bakiu.

Nessun commento:

Posta un commento