lunedì 17 aprile 2017

King Zog and his sister Princess Sanije sunbathing in the '30s.


King Zog and his sister Princess Sanije sunbathing in the '30s. ///
Mbreti Zog dhe motra e tij Princesha Sanije duke bërë banjo dielli në vitet '30 të shek te XX-të.

Nessun commento:

Posta un commento