sabato 1 aprile 2017

Princesses Myzejen, Ruhije and Maxhide in folk costume in the 30s.

Princesses Myzejen, Ruhije and Maxhide in folk costume in the 30s. ///
Princeshat Myzejen, Ruhije dhe Maxhide Zogu me kostum popullor ne nje fotografi te viteve '30. Mjaft të diskutuara për pasionin e tyre ndaj modës, ato qenë të parat në shoqërinë shqiptare që dolën në plazh me kostume banje europiane. Secila prej tyre mori nën patronazh nga një seksion te organizimit të shoqërisë. Princeshë Senijeja u vu në krye të Kryqit të Kuq Shqiptar, Princeshë Ruhija u angazhua në arsim dhe te drejtat e gruas, Princeshë Myzejeni në art dhe kulturë , ndërsa Princeshë Maxhideja në sporte.

Nessun commento:

Posta un commento