mercoledì 11 gennaio 2017

"Albania, rise of a Kingdom" author: John Swire.


"Ne nje artikull te nje reviste greke te permujashme "Parnassos" (shkurt 1916) thuhet se "shumica e ushtareve tane (greke) flasin me njeri-tjetrin ne gjuhen Shqipe ...nje zakon i mjerueshem ... Eshte e domosdoshme qe ky zakon te shkaterrohet me te gjitha mjetet e nevojshme dhe rigoroze". Princi Lichnowsky shkruan: "e ashtequajtura veshje kombetare greke eshte ne te vetvete me origjine shqiptare".
From the book: "Albania, rise of a Kingdom" author: John Swire. Published in New York,1971.

Nessun commento:

Posta un commento