martedì 24 gennaio 2017

Roland Redmond - american socialite, March 26, 1883.Roland Redmond - american socialite - dressed as an arnaut/albanian for the Vanderbilt costume ball, March 26, 1883.
http://www.nyhistory.org/exhibit/roland-redmond-dressed-arnaut-vanderbilt-costume-ball-march-26-1883 ///
Roland Redmond - personalitet shoqeror amerikan - i veshur me kostum arnaut/shqiptar ne ballon me kostume/maskarade te mbajtur nga familja Vanderbilt me 26 mars 1883. (Nje personalitet shoqeror eshte nje person zakonisht i privilegjuar, i pasur ose aristokrat, i cili ka reputacion dhe pozite te gjere ne klasat e larta te shoqerise elitare.)

Nessun commento:

Posta un commento